پاناكوتای انار
خامه صبحانه ٤٠٠ گرم
شير ١ ليوان
پودر ژلاتين ٢ ق غ
عسل يا شكر ٢ ق غ ( پويا : من عسل رو ترجيح ميدم با خامه محشرررره )
ژله انار ٢ بسته
آب جوش ٢ ليوان
دانه هاى انار ١ ليوان
چوب دارچين يك تكه كوچك
طرز تهیه:
پودر ژلاتين را داخل شير بريزيد و كنارى قرار دهيد تا ژلاتين داخل شير نفوذ كند ( مخلوط نكنيد ) سپس آنرا بن مارى كنيد . خامه و عسل را داخل كاسه اى بريزيد و روى بخار آب قرار دهيد مرتب خامه را هم بزنيد تا بپزد و يكدست شود چوب دارچين رانيز اضافه كنيد وقتى خامه داغ شد و احساس كرديد ممكن است به جوش بيايد بايد شير و ژلاتين را اضافه كنيد سريع مواد را مخلوط نماييد و از روى حرارت بخار برداريد ( دقت كنيد كه خامه نجوشد ، در آخر كار چوب دارچين را خارج كنيد ) قسمت خامه اى آماده ست حال ژله انار را به روش روى بسته آماده مى كنيم ( اگر خواستيد ژله سفت ترى داشته باشيد مى توانيد از مقدار آب كمترى استفاده كنيد )
سپس بنا به سليقه آنها را در قالب يا ليوان هاى تك نفره سرو مى كنيم.