دسرزعفرانی
26 دی 1395
ابتدا سه لیوان شیر و دوسوم لیوان شکر را روی حرارت گذاشته تا شکر حل شود وقتی نزدیک به جوشیدن شد دوقاشق غذاخوری گلاب و به مقدار لازم زعفران و کمی وانیل اضافه کرده وقتی جوش اومد و زعفران رنگ دلخواه رو داد از روی حرارت برداشته تا خنک شود…
دوقاشق پودر ژلاتین را به روش بن ماری حل کرده بعد از خنک شدن شیر بهش اضافه کرده دوقاشق خامه زده شده راهم اضافه میکنیم وقتی خوب مخلوط شد توی قالب ریخته چهار تا پنج ساعت در یخچال میزاریم و بعد راحت مثل ژله در ظرف مورد نظر برمیگردونیم…امید وارم خوشتون بیاد چون طعمش مثل بستنی زعفرانی لذیذ و خوشمزه است.