سویق سنجد
11 فروردین 1396
? خواص:
?مقوی
?موثر در رشد و تحکیم بدن
?افزایش دهنده شیر مادر
? ترکیبات: سنجد و هسته سنجد
◀️ طرز تهیه: ابتدا هسته سنجد را از گوشت سنجد با یک آسیاب معمولی جدا کنید؛ بعد هسته را آسیاب کنید و جداگانه تفت دهید، و خوب الک کنید؛ گوشت سنجد را نیز آسیاب کرده و تفت دهید و الک کنید؛ حال پودر تفت داده هسته و گوشت سنجد را با هم مخلوط کنید.
◀️ نحوه مصرف:
- متفاوت در نوع درمان
- عمدتا مصرف 2 قاشق ناشتا بدون آب مصرف می شود.