روشی برای آزمایش روغن های خوراکی
05 بهمن 1396
از آنجا که بخش عمده ای از روغنهای نباتی کارخانه ای که حالا در بازار به فروش می رسد، مواد نفتی و پارافین خوراکي است، شما با این ۲ روش می توانید سالم بودن یا نبودن آنها را آزمایش کنید؛
۱. روغن خوراکی را برای حدود ۲ ساعت در فریزر قرار دهید. اگر حباب هایی سفید رنگ یا کف مشاهده شد، خواهید دانست که از مواد زاید روغن های بازیافتی تهیه شده است.
۲. هنگامی که سبزی را سرخ می کنید یک حبه سیر را درون آن بیندازید، اگر سیر به رنگ قرمز در آمد، نشان دهنده آن است که میزان مسمومیت آن روغن بسیار بالا است. چنانچه سیر با رنگ سفید باقی ماند، نشانه اینست که آن روغن از نوع مرغوب است.