توصیه های طب سنتی در فصل زمستان
04 دی 1396
سیستم هضم بدن در فصل زمستان قویتر است، به همین دلیل کله پاچه، حلیم و غذاهایی مانند فسنجان را در این فصل میتوان بیشتر مصرف کرد، به دلیل اینکه این گونه غذاها بالفعل دارای طبیعت گرم است؛ البته زیاده روی مجاز نیست.
مصرف غذاهای گوشتی و استفاده از ادویههای مختلف در تهیه آن میتواند موجب گرمتر شدن بدن شود و مانع از تولید رطوبت و تری در بدن میشود. مصرف خرما نیز در این فصل توصیه می شود.
انجام فعالیتهای بدنی و ورزش در فصل زمستان مفید است؛ ورزشهایی مانند پیاده روی و ورزشهایی که در آنها از توپ استفاده میشود، بدن را گرم میکند.