چرا شبکه های اجتماعی ضد انقلاب نیز در این انتخابات سفارش میکنند
«برای پاسخ به این سوال که چرا شبکه های اجتماعی ضد انقلاب نیز در این انتخابات سفارش میکنند حتما باید در انتخابات شرکت کرد؛ متن زیر را بادقت مطالعه بفرمایید
طبق آخرين بررسيها اگر جمعيت بالاي 18 سال كشورمان را تقريبا 54 ميليون نفر در نظر بگيريم بيش از 28 ميليون و 500 هزار ايراني، در شبكههاي اجتماعي مجازي عضويت دارند، همچنين بيش از 60 درصد ترافيك اينترنت كشور را تلگرام اشغال كرده و 66 درصد جرايم كشور مرتبط با كانالها و گروههاي تلگرامي و 20 درصد متعلق به اينستاگرام است.
بر مبناي شاخصهاي اصلي بخش ارتباطات و فناوري اطلاعات كشور، 22 ميليون ايراني از اينترنت موبايل و 9 ميليون نفر از اينترنت ADSL استفاده ميكنند و ضريب نفوذ موبايل در كشور نزديك به 5/97 درصد است. نكته قابل تأمل اينجاست كه اين ميزان افزايش بيضابطه بدون كمترين تلاش براي ارتقاي سواد رسانهاي و سواد فضاي مجازي در سطح جامعه اتفاق افتاده است.
به گفته آل داوود در جريان انتخابات مجلس دهم مركز افكارسنجي دانشجويان ايران(ispa) خبري با عنوان «اولين انتخابات با طعم تلگرام» منتشر كرد؛ بر اساس اين نظرسنجي، 72 درصد جوانان 18 تا 29 ساله كشور اعلام كردهاند حداقل عضو يكي از شبكههاي اجتماعي هستند.
«نتيجه مهم ديگر اين نظرسنجي نشان داد رقمي قريب به 20 ميليون نفر از جمعيت ايران (يك چهارم با فرض 80 ميليون جمعيت) عضو شبكه تلگرام هستند، بر همين اساس بيشتر تبليغات مجازي نامزدها و ستادهاي انتخاباتي در انتخابات امسال حول و حوش اين شبكه ميچرخد.
روحالله مؤمننسب هم كارشناس ديگري است كه درباره ميزان نفوذ تلگرام در ايران و در ميان ايرانيها ميگويد: بيش از 80 درصد از كاربران تلگرام ايراني و آن 20 درصد ديگر هم اكثراً ايرانيهاي مقيم كشورهاي ديگر هستند. بر اين اساس ميتوان نتيجه گرفت شبكه اجتماعي تلگرام براي ايجاد انحراف و نفوذ در جمهوري اسلامي ايران به وجود آمده و يك شبكه اجتماعي بينالمللي محسوب نميشود. از نگاه وي با توجه به اينكه سرورهاي تلگرام در محل استقرار سرورهاي بيبيسي يعني در كشور انگلستان قرار دارد و از آنجا كنترل ميشود، موضوع نفوذ آن بيشتر آشكار ميشود.»
جوان آنلاین