شام امشب؛ خورش کوفته فسنجان
10 بهمن 1395
گوشت چرخ كرده :٣٠٠ گرم
گردو: ٣٠٠ گرم
رب انار: ٢ قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگى: ١ قاشق غذاخوری
پياز : ٢ عدد
نمك و فلفل به مقدار لازم
طرز تهيه:
در ابتدا پياز را رنده میكنيم و به همراه گوشت چرخ كرده و نمک و فلفل ورز میدهيم و به صورت كوفته هاى قلقلى در میآوريم و در تابه كمى تفت میدهیم.
سپس یک پياز را خرد كرده و در روغن تفت میدهیم و گردوهاى آسیاب شده را به آن اضافه میکنيم و رب انار و رب گوجه را نيز اضافه کرده كمى تفت میدهیم و به دفعات آب سرد به آن اضافه میكنيم تا زمانى كه دانه هاى گردو باز شده و حسابى روغن بیندازد.
سپس كوفته هاى قلقلى را به آن اضافه نموده و میگذاریم تا كوفته ها پخته شوند و خورش به روغن بیفتد.
بعد از نيم ساعت خورش آماده است.